Säsongskort & Matchbiljetter
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Innebandyklubb
Innebandy

Hallå där! #14 Elin Westberg, lagkapten i Landvetter Wings IBK 
2023-10-07 11:38
Elin Westerberg, Wings Damers lagkapten

Wingsredaktionen tar sig ett snack med Wings lagkapten #14 Elins Westerberg inför hemmapremiären i damernas Div.1 mot Burås, IK 14.30 i Pinntorpshallen idag lördag 7/10.

 

Seger med 4-1 mot Lerum i seriepremiären?

 

-  Bästa sättet att starta en säsong är med en seger. Alla matcher mot Lerum är alltid jämna vilket gör att segern känns ännu bättre. Vi gick ifrån resultatmässigt i tredje perioden.

 

Intervjun fortsätter här.

 

 

Seger med 4-1 mot Lerum i seriepremiären?

 

-  Bästa sättet att starta en säsong är med en seger. Alla matcher mot Lerum är alltid jämna vilket gör att segern känns ännu bättre. Vi gick ifrån resultatmässigt i tredje perioden.

 

Hur bra är Landvetter den här säsongen?

-  Jag sticker ut hakan och säger att vi är riktigt bra. Vi är en lagmaskin som har ett bra samarbete i gruppen och mycket bra sammanhållning. Totalt sett för säsongen vill jag se att vi tar oss så långt som möjligt, vinna serien och klara kvalet till allsvenskan.

 

Hur är den egna formen i inledningen av säsongen?

-   Känner mig snabbare än någonsin. Jag vill också bidra med mitt spelsinne och fart i benen till att vi kan vara så bra som jag säger att vi är. Som en del i laget och som lagkapten vill jag också vara en pådrivare för att ge alla positiv energi.

 

Om du får lyfta fram en spelare, vem blir det då?

-   Minni Björsander, orädd back som tar för sig och har bra skott.


Vilka är era största konkurrenter i serietoppen?

-  Jag ser Pixbo och Lerum tillsammans med Backadalen.

Nu väntar Burås i hemmapremiären?

-   Äntligen premiär i Pinntorpshallen. Jag ser fram emot matchen och det är något speciellt när vi är i början av säsongen. Jag är väldigt taggad att spela på hemmaplan och tänker att det blir en rolig match att spela. Jag vet egentligen inte så mycket om Burås än att de vann med 5-4 mot Stenungsund i första matchen

 

Hur slutar matchen?

-   Landvetter vinner med 10-1. Och jag hoppas att många kommer och stöttar oss på plats. 

 
Wings Partners