SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Innebandyklubb
Innebandy
HA

21/1 - Hemmamatch mot Backadalen
2023-01-16 21:27

På lördag, 21/1, kl. 16:00 kommer Backadalen till Pinntorps Idrottshall. 
Som vanligt utlovas bra innebandy och spännng!
Vi räknar med en tuff match med många hårda dueller ooch mål. 
Kom och stötta killarna då det höjer de med många snäpp!

 

Hemmapremiär!
2022-10-04 22:52

Söndag 9/10 tar vi emot Frölunda i Pinntorpshallen! 
Det lär bli en tuff match och vi kommer göra vårt yttersta för att bärga 3p!! 
Missa inte denna! 

Matchen börjar 17:00! 

 

Kom å stötta oss, Vi behöver er! 

Referat: Burås IK H2 - Landvetter IBK H2
Premiär
2022-10-03 17:20

2022-10-02
Res.  2-11 (1-2, 0-6, 1-3)

 

Då var det äntligen dags att kicka igång säsongen och det gjorde vi borta mot Burås i Lundenhallen.
Ett Burås som tog klivet upp från division 3 inför denna säsongen och som vi vet har kvalitéer på plan sen tidigare säsonger vi spelat mot dom.

 

1a perioden: 

Vi går ut starkt och första 10 minuterna spelar vi väldigt kontrollerad innebandy, både i offensiven men framförallt i defensiven och Burås kommer knappt till halvchanser. Landvetters alldeles egna Jocob Pinken Henriksson sätter ton och avlossar.
Sista 10 minuterna i 1:a börjar vi slarva och tappa vår kontroll, detta leder till att vi tar 2 utvisningar på loppet av 2 minuter och ger Burås möjlighet gör att kvittera, vilket de gör i en väldigt trasslig situationen framför GW (målvakt).
Vi lyckas ändå göra ett mål till i slutet av perioden plus att vi får med oss en utvisning som innebär att vi får börja spela 2a perioden i powerplay.

 

2a perioden:
Andra perioden är 0:38 sekunder gammal när vårt första nyförvärv presenterar sig i målprotokollet, Hannes Karlsson, som bestämt och snyggt smäller in bollen från slottet, efter fint spel från powerplay. 2 minuter senare är det vårt andra nyförvärv tur att också göra mål, Elias Nemlander-Falk, 4-1. 5-1 är riktigt innebandygodis signerat Adam Andersson som visar sina padelkunskaper och smäller till en volley högt upp från högerfickan (kan eventuellt bli årets mål).
En period vi dominerar på alla sätt och där vi visar på att försäsong har givit resultat i våran defensiv, att vi inte bjuder in motståndet och slappnar av, kort och gott vi blir inte bekväma.
Vi fortsätter att ösa på och vinner tillslut perioden med 6-0 och på tavlan står det 8-1 inför 3e perioden.

 

3e perioden:

Börjar med lite utvisningar och ganska oordnat spel från båda lagen. 3 utvisningar inom loppet av 3 minuter som slutar med att vår spelande tränare, Alex smätter upp 9-1 i första kryss och 2 minuter senare också gör 10-1.
Resten av perioden har vi fin kontroll på och Burås har fortsatt väldigt svårt att hitta lägen. I en trasslig situation framför vår kasse i sista minuten får ändå Burås in en 10-2 reducering. Noa Cavassi får sätta spiken i kistan med 11-2 och domarna blåser av matchen.

 

Coach Alex sumering:
Jag tycker vi visar på stor kontroll och mognad i vårt spel idag. En stor del av vad vi har ägnat vår försäsong kring - att bli smartare, tänka mer konsekvenstänk, mognare innebandy.
Även om detta bara är vår första match och det mot ett nykomlingslag så ser jag stor skillnad sen förra säsongen i just dessa moment.

Vi gör mycket mål vilket vi även gjorde förra säsongen men det viktiga och det jag och laget tar med oss är att vi bara släpper in 2 mål, att vi släpper till fåtalet målchanser och att vi gör det vi ska göra och kommit överens om i stort sätt 50 minuter av 60.
Väldigt kul också att se våra nya spelar komma in och ta de roller som de gör och även att alla är med i poängprotokollet!

Matchens wingar:

✈️✈️✈️ - Adam Andersson

✈️✈️ - Filip Johqvist

✈️ - Alex Johansson

 
Wings Partners